Marie-Rose dokaz kvalitete

Prije dvije godine profesorica kemije i biologije Marijana Gudić te profesorica njemačkog i engleskog jezika Ružica Kandić svoju su ideju o prirodnoj kozmetici pretvorili u stvarnost. Pod brandom Marie-Rose predstavili su nam već nekoliko kvalitetnih bio proizvoda. Kažu nam kako su vjera, rad i vizija jedini i pravi put do uspjeha i pritom naglašavaju da je svaki početak težak. Marie-Rose proizvodi izrađeni su od vrhunskih sastojaka te su kao takvi visoko učinkoviti i sigurni za uporabu, a jedan takav je i Losion za tijelo s repelentima svojostima koji nas štiti protiv komaraca. Nakon toga uslijedio je njegov razvoj, a uporan rad rezultirao je s još nekoliko proizvoda kao što je Losion za tijelo s repelentima svojstvima FORTE i Serum za smirenje nadražene kože koja se koristi nakon uboda komaraca.

Losion za tijelo s repelentima svojstvima FORTE namijenjen je svima koji su “magneti” za komarce, kako bi nesmetano mogli uživati u omiljenim aktivnostima na otvorenom i toplim večerima. Prirodni sastoji, certificirane sirovine i strogi uvjeti biološke proizvodnje dokaz su vrhunske kvalitete.

Ako vas u ljetnim večernjim satima ubode komarac, Serum za smirenje nadražene kože najbolji je prirodni proizvod koji će ublažiti reakciju kože. Eterično ulje rimske kamilice, čajevac, menta i mentol sastavni su dijelovi Seruma te smiruju kožu i ima antibakterijski učinak te hladi nadraženu površinu kože.

Važno je znati da profesorice ove proizvode ne testiraju na životinjama, nema kemije, bez DEET, vaganski proizvod proizveden u Hrvatskoj. Više o proizvodima dvije mlade poduzetnice možete pogledati u njihovoj TRGOVINI.

Podjeli:
Odaberite valutu
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro